Catering bruiloft

IMG_7353

IMG_6875

IMG_7342

Piens veldkeuken_web 5

IMG_6885

foto 3-2
IMG_6890

IMG_6889
IMG_7357

1546188_10154846985220273_2876573235705251870_n

IMG_7363
FrankElizeWeb-408


Het eten

Pien’s keuken staat voor pure en eerlijke gerechten met verrassende combinaties en met veel aandacht voor presentatie. Een goede basis van ingrediënten, niet te veel smaken in één gerecht, geen ingewikkelde bereidingstechnieken. Gerechten worden zorgvuldig samengesteld op basis van de wensen, de gelegenheid en het seizoen. We houden rekening met vegetariërs en mensen met een allergie.

Voor meer foto’s en recent werk check facebook

 


Verantwoord

We koken op een duurzame manier door zorgvuldig gebruik van producten en te koken met het seizoen. We gebruiken ‘biologische’ dierlijke producten en duurzaam gevangen vis. Verspilling proberen we zoveel mogelijk te vermijden.

 


Service

De mate waarin wij service bieden is geheel afhankelijk van de wensen. We kunnen begeleiding bieden vanaf het eerste idee tot aan het werkelijk uitserveren van een gerecht.

 


Aankleding

De keukenbus is naast functioneel ook zeker een blik waardig. De oldtimerbus is als een open keuken in een restaurant. Daarnaast zorgen we voor een mooie buffettafel en de aankleding daarvan. Een mooi kleed, een veldboeket, mooie schalen, krijtbordjes en nog meer bloemen in en bij de gerechten. Servies wordt extern ingehuurd.

 


Lokatie

We werken veel met de Vijverschie een fantastische plek in het groen vlakbij Rotterdam. Verdere informatie volgt.

 


Kostenindicatie

Uitgaande van een diner in buffetvorm inclusief dessert, met een uitgeserveerd voorgerecht is de richtlijn ongeveer €55-65 p/p ex btw. Servies is daarbij inbegrepen.

Voor een uitgebreide offerte mail je aanvraag naar info@piensveldkeuken.nl

 


Voorbeelden gerechten

Vooraf
* Borrelplanken met smeersels en brood
* Brushetta’s
* Wilde zalm met rauwe biet
* Blini forelmouse
* Gele biet met geitenkaas
* Buffelmozzerela en vijg
* Gazpacho
* Ceviche
Hoofd
* Zarzuela
* Lamsrack
* Entrecote aan 1 stuk
* Gevulde pastaschelpen
* Octopus
* Landhoen pancetta
* Ossobucco
* Gevulde pastaschelpen
* Vega filodeegpakketjes
Erbij
* Geroosterde groentes
* Bloemensalade
* Gekleurde tomaat en zeekraal
* Hasselback patatoes
* Boerenbrood
Zoete zaken
* Taartenbuffet
* Basilicumijs
* Pannacotta
* Eton mess
* Salty caramel pudding
borrelplank
IMG_6879
IMG_7341
SAM_8848
340627_10152103232255273_112145932_o
foto 1-1
IMG_7458
IMG_6891

IMG_3011
FrankElizeWeb-410
IMG_6578
FrankElizeWeb-355