Over

portret pien 2

Over Pien

‘Pien’s veldkeuken’ is in 2009 opgericht door Paulien Muijser (alias Pien). Na de Design Academy en een carrière als duizendpoot op een ontwerp bureau, filmsets en horeca, ontstond langzaam het idee voor een mobiele catering. Hierin kwamen alle puzzelstukjes samen, van passie voor koken, reizen, buiten zijn, een oldtimer bus, met je handen werken en mensen blij maken. De huisstijl is ontworpen door oud collega Floris Schrama en de oldtimer bus is eigenhandig ontworpen door Pien en omgebouwd tot een efficiënte en professionele mobiele keuken. Sindsdien parkeert Pien en haar team de veldkeuken op elk gewenste plek, om met veel gevoel voor smaak, detail en presentatie heerlijk eten voor te schotelen.

Over het eten

Het uitgangspunt is net als bij de Italianen, werken met een goede basis door gebruik van zo vers mogelijke kwaliteitsproducten. Pure en eerlijke gerechten met altijd veel aandacht voor smaakcombinaties, kleur en presentatie.

Over duurzaamheid

Vanzelfsprekend denken we goed na over wat we in onze keuken verwerken door te weten waar onze ingrediënten vandaan komen. We werken met lokale (kleine) leveranciers, seizoensgebonden producten en onze dierlijke producten zijn biologisch. We werken met duurzaam gevangen vis uit zeeën zo dicht mogelijk bij huis. Mochten we disposables gebruiken dan zijn deze duurzaam vervaardigd en biologisch afbreekbaar. Er wordt zo min mogelijk eten weggegooid, door zorgvuldig om te gaan met de inkoop. En is er toch wat over, dan krijgen liefhebbers het mee naar huis.

Veel groeten, Pien